top of page
Quintes2023_0020zw_edited.jpg

Wolf Exclusive insurance is onderdeel van Quintes Verzekeren en Risicobeheer. Alle overige verzekeringen zullen direct worden afgesloten bij Quintes. 

OVERIGE VERZEKERINGEN

U heeft een jacht of bent van plan deze op korte termijn aan te schaffen? Quintes is de verzekeringsagent voor luxe pleziervaartuigen.

 

Alhoewel een sloep of jacht een kostbaar bezit is, is uit onderzoek gebleken dat circa 20% van de Nederlandse pleziervaartuigen niet verzekerd is. In Nederland is het verzekeren hiervan immers niet wettelijk verplicht. Quintes raadt het ten zeerste aan om wèl een verzekering af te sluiten voor uw jacht.

 

Als bezitter van een vaartuig met of zonder zeil, kunt u aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt met of door uw vaartuig aan derden. Uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt in zo’n situatie een beperkte dekking.

 

Wist u dat onder deze verzekering slechts het gebruik van vaartuigen met een zeiloppervlakte tot 16 m2 of met een motorvermogen tot 4 pk verzekerd is? Voor het varen met uw sloep, zeiljacht of cruiser is dus een aanvullende verzekering gewenst.

 

Verzekeringsdekking
U kunt uw vaartuig verzekeren voor aansprakelijkheid, eventueel aangevuld met een (beperkt) cascodekking. Hiermee bent u aanvullend verzekerd voor schade aan uw eigen vaartuig.

 

Aanvullende dekkingen
In aanvulling op de bovengenoemde dekkingen, is het mogelijk een ongevallenverzekering voor opvarenden mee te verzekeren. Invaliditeit en overlijden ten gevolge van een ongeval zijn hiermee verzekerd. Het afsluiten van een pechhulp- of rechtsbijstandverzekering behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

Vaargebied
Afhankelijk van uw wensen bieden wij een verzekering aan met als vaargebied:

 

· Nederland (inclusief zeedekking)
· Europa (inclusief zeeën)
· Wereldwijde dekking

 

Als u uw telefoonnummer achterlaat op onze contact pagina, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page